Content marketing

Hvad er content marketing?

Content marketing er en marketing disciplin, som kort sagt handler om at udvikle stærkt, brugercentreret indhold af høj kvalitet. Indholdet skal skabe værdi hos modtageren i sådan en grad, at det fører til både købelyst og loyalitet.

Content marketing handler om salg – men det handler om mere end det. Det handler om værdiskabelse, positiv omtale, brand awareness, tilbagevendende kunder, stærkere markedspositionering og meget, meget mere.

Hos Saga Kommunikation arbejder vi med content marketing, fordi vi elsker at skabe værdi for andre mennesker. Både for dig, din virksomhed og dine kunder!


content strategi

Content strategi


Mangler du en content strategi og en konkret plan for publicering af dit indhold, så du kan nå dine målsætninger?

Vi udvikler en strategi og content plan, samt står for den løbende eksekvering af dit content. Vil du selv stå for den daglige indholdsudvikling, opsætter vi en målrettet og individuel content plan, du selv kan følge.content marketing

Content creation


Mangler du tekst til din hjemmeside, artikler til din blog, et white paper eller andet gated content?

Vi udvikler skriftligt og visuelt indhold i form af artikler og blogindlæg, white papers, gated content, e-mails og nyhedsbreve, indhold til sociale medier, hjemmesidetekster og landingssider.

SEO

SEO


Udvikling af skriftligt indhold med øje for keyword research, backlinks, interne links og search intent, så du kan opnå de bedste søgeresultater og drive organisk trafik til dit website.

Vi tilbyder både at stå for den daglige produktion af SEO optimeret indhold, og at udvikle en individuel SEO strategi til dig og din virksomhed.

Inspireret? Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.